Soustředění 2020 – informace

Letošní soustředění se opět koná RS Nová louka – Albrechtice nad Vltavou. Začínáme v sobotu 22.8.2020 odpoledne a končíme v sobotu 29.8.2020 dopoledne. Na soustředění jedou oddíly mladší přípravky (tr. Markéta Trefilová, Monika Valentová), přípravky (tr. Markéta Dobrá, Martina Navrátilová) a ml. žákyně + žákyně (tr. Štěpánka Kotrbová, Roman Trefil, David Nimrichter). 


Podmínky účasti:

  • ukončená docházka 1. třídy ZŠ (ve výjimečných případech a po domluvě s organizátory je možnost tuto podmínku prominout)
  • člen SK Šťáhlavy
  • samostatnost dětí (zejména hygiena; jídlo – snídaně jsou formou švédských stolů, samoobsluha; spaní v chatce bez dospělého; udržení pořádku; oblékání)
  • schopnost absolvování cyklovýletu v délce cca 20 km po lesních cestách (nerovný povrch) v členitém terénu Píseckých hor
  • zaplacení příspěvku na soustředění

Cena soustředění je celkem 3.500 Kč na osobu (ubytování, 6x denně strava + pitný režim ). Sportovní klub přispívá částkou 1.000 Kč na osobu. Výsledná částka k platbě je tedy =2.500 Kč na osobou.Částku prosím zaplaťte na účet 2501019622/2010 (Fio banka), VS 202008 – důležité k identifikaci platby, do zprávy pro příjemce uveďte celé jméno/-a dětí, za které je placeno. Termín platby nejpozději do 13.7.2020 včetně.

Zaplacením příspěvku je vaše dítě závazně přihlášeno na soustředění – není potřeba posílat přihlášku nebo potvrzení o účasti. V případě nezaplacení v uvedeném termínu se vaše dítě nebude moci soustředění zúčastnit!
Dopravu na a z místa konání soustředění klub nezajišťuje!!!

Dotazy a upřesnění prosím na email volejbal.stahlavy@gmail.com